Magdolna - A Magdolna név jelentése, Magdolna névnapjai, Magdolna név becézése és más érdekességek:

● A Magdolna név eredete: héber ( bibliai )

● A Magdolna név jelentése:

torony, bástya, Magdala városából származó nő ( A Magdaléna magyarosodott alakváltozata. )

● A Magdolna név becézése / Magdolna becenevei:

Magdus, Magduska, Magdi, Magdika, Magdó, Magda

● Magdolna névnapja:

május 25.július 17.július 22.május 29.
● A Magdolna név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Magdolna név előfordulási gyakorisága: Gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Magdolna névről? Görgess lejjebb!
A Magdolna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Magdolna névről

● A Magdolna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Magdolna név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Magdolna névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Magdolna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Magdolna név ? Jó helyen jársz!
A Magdolna: 8 betűből álló női név / lánynév
A Magdolna név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Magdolna név magánhangzói: A, O,
A Magdolna név mássalhangzói: D, G, L, M, N,
A Magdolna név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Magdolna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Magdolna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Magdolna névvel kapcsolatban. a Magdolna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Magdolna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Magdolna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Magdolna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Magdolna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Magdolna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Magdolna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!