Jokébed - A Jokébed név jelentése, Jokébed névnapjai, Jokébed név becézése és más érdekességek:

● A Jokébed név eredete: héber ( bibliai )

● A Jokébed név jelentése:

Jahve dicsőség, gazdagság, hírnév, felség

● A Jokébed név becézése / Jokébed becenevei:

Joké, Joki, Jokci, kébi, Kébu, Kébuka, Bedi, Bedus

● Jokébed névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Jokébed név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jokébed név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jokébed névről? Görgess lejjebb!
A Jokébed az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jokébed névről

● A Jokébed név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jokébed név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + O ( 6 ) + K ( 2 ) + É ( 5 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + D ( 4 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Jokébed névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Jokébed név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jokébed név ? Jó helyen jársz!
A Jokébed: 7 betűből álló női név / lánynév
A Jokébed név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jokébed név magánhangzói: E, É, O,
A Jokébed név mássalhangzói: B, D, J, K,
A Jokébed név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Jokébed névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jokébed névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jokébed névvel kapcsolatban. a Jokébed név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jokébed név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jokébed név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jokébed névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jokébed név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jokébed nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jokébed névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!