Lizandra - A Lizandra név jelentése, Lizandra névnapjai, Lizandra név becézése és más érdekességek:

● A Lizandra név eredete: görög

● A Lizandra név jelentése:

megszabadító férfi ( A Lizander férfinév női párja )

● A Lizandra név becézése / Lizandra becenevei:

Liza, Lizu, Lizus, Lizó, Zandi, Zandra, Zandrus

● Lizandra névnapja:

január 18.március 13.
● A Lizandra név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lizandra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lizandra névről? Görgess lejjebb!
A Lizandra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lizandra névről

● A Lizandra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lizandra név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Lizandra névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Lizandra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lizandra név ? Jó helyen jársz!
A Lizandra: 8 betűből álló női név / lánynév
A Lizandra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lizandra név magánhangzói: A, I,
A Lizandra név mássalhangzói: D, L, N, R, Z,
A Lizandra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lizandra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lizandra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lizandra névvel kapcsolatban. a Lizandra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lizandra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lizandra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lizandra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lizandra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lizandra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lizandra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!