Lizanka - A Lizanka név jelentése, Lizanka névnapjai, Lizanka név becézése és más érdekességek:

● A Lizanka név eredete: héber - angol

● A Lizanka név jelentése:

kegyelem, könyörület, Isten az én esküm, Isten megesketett, Isten a teljesség / tökéletesség ( A Lizanna név alakformája )

● A Lizanka név becézése / Lizanka becenevei:

Liza, Lizus, Lizka, Anka, Ankus, Anci, Ankuci,

● Lizanka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lizanka név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lizanka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lizanka névről? Görgess lejjebb!
A Lizanka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lizanka névről

● A Lizanka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lizanka név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Lizanka névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Lizanka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lizanka név ? Jó helyen jársz!
A Lizanka: 7 betűből álló női név / lánynév
A Lizanka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lizanka név magánhangzói: A, I,
A Lizanka név mássalhangzói: K, L, N, Z,
A Lizanka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lizanka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lizanka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lizanka névvel kapcsolatban. a Lizanka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lizanka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lizanka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lizanka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lizanka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lizanka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lizanka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!