Lizavéta - A Lizavéta név jelentése, Lizavéta névnapjai, Lizavéta név becézése és más érdekességek:

● A Lizavéta név eredete: héber - angol - orosz

● A Lizavéta név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesketett, Isten a teljesség / tökéletesség ( Az Erzsébet orosz megfelelőjének rövidüléséből )

● A Lizavéta név becézése / Lizavéta becenevei:

Liza, LIzus, Lizuka, Véti, Vétus, Vétuka, Iza

● Lizavéta névnapja:

november 19.
● A Lizavéta név típusa: L betűs női név / lány név
● A Lizavéta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lizavéta névről? Görgess lejjebb!
A Lizavéta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lizavéta névről

● A Lizavéta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lizavéta név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Lizavéta névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Lizavéta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lizavéta név ? Jó helyen jársz!
A Lizavéta: 8 betűből álló női név / lány név
A Lizavéta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Lizavéta név magánhangzói: A, É, I,
A Lizavéta név mássalhangzói: L, T, V, Z,
A Lizavéta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Lizavéta névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Lizavéta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 241 db L betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 165 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lizavéta névvel kapcsolatban. a Lizavéta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lizavéta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lizavéta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lizavéta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lizavéta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lizavéta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lizavéta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!