Loriana - A Loriana név jelentése, Loriana névnapjai, Loriana név becézése és más érdekességek:

● A Loriana név eredete: skót

● A Loriana név jelentése:

lotaringiai

● A Loriana név becézése / Loriana becenevei:

Lori, Lorika, Lorus, Lorka, Rian, Riana, Ana, Ani, Anci

● Loriana névnapja:

október 8.
● A Loriana név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Loriana név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Loriana névről? Görgess lejjebb!
A Loriana az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Loriana névről

● A Loriana név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Loriana név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Loriana névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Loriana név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Loriana név ? Jó helyen jársz!
A Loriana: 7 betűből álló női név / lánynév
A Loriana név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Loriana név magánhangzói: A, I, O,
A Loriana név mássalhangzói: L, N, R,
A Loriana név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Loriana névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Loriana névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Loriana névvel kapcsolatban. a Loriana név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Loriana név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Loriana név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Loriana névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Loriana név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Loriana nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Loriana névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!