Manfréda - A Manfréda név jelentése, Manfréda névnapjai, Manfréda név becézése és más érdekességek:

● A Manfréda név eredete: germán

● A Manfréda név jelentése:

erélyes, férfias, védelmező ( A Manfréd férfinév női párja )

● A Manfréda név becézése / Manfréda becenevei:

Fréda, Frédus, Manka, Manci, Mancus

● Manfréda névnapja:

január 28.
● A Manfréda név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Manfréda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manfréda névről? Görgess lejjebb!
A Manfréda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manfréda névről

● A Manfréda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manfréda név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Manfréda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Manfréda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manfréda név ? Jó helyen jársz!
A Manfréda: 8 betűből álló női név / lánynév
A Manfréda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Manfréda név magánhangzói: A, É,
A Manfréda név mássalhangzói: D, F, M, N, R,
A Manfréda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Manfréda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Manfréda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manfréda névvel kapcsolatban. a Manfréda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manfréda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manfréda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manfréda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manfréda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manfréda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manfréda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!