Marléne - A Marléne név jelentése, Marléne névnapjai, Marléne név becézése és más érdekességek:

● A Marléne név eredete: héber - görög - német

● A Marléne név jelentése:

Magdala városából való nő, mirha, keserűség ( a Maria Magdalene nevek összevonásaként )

● A Marléne név becézése / Marléne becenevei:

Léni, Lénus, Lénka, Marla, Marlus, Marlica

● Marléne névnapja:

május 25.július 17.július 22.
● A Marléne név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Marléne név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Marléne névről? Görgess lejjebb!
A Marléne az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Marléne névről

● A Marléne név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Marléne név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Marléne névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Marléne név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Marléne név ? Jó helyen jársz!
A Marléne: 7 betűből álló női név / lánynév
A Marléne név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Marléne név magánhangzói: A, E, É,
A Marléne név mássalhangzói: L, M, N, R,
A Marléne név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Marléne névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Marléne névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Marléne névvel kapcsolatban. a Marléne név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Marléne név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Marléne név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Marléne névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Marléne név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Marléne nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Marléne névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!