Maréza - A Maréza név jelentése, Maréza névnapjai, Maréza név becézése és más érdekességek:

● A Maréza név eredete: olasz - héber ( bibliai )

● A Maréza név jelentése:

mirha, keserűség ( A Maria és a Teresa név összevonása )

● A Maréza név becézése / Maréza becenevei:

Rézi, Réza, Rézuks, Rézus, Mari, Marika, Marcsi

● Maréza névnapja:

január 23.február 2.február 11.július 2.
● A Maréza név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Maréza név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Maréza névről? Görgess lejjebb!
A Maréza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Maréza névről

● A Maréza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Maréza név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Maréza névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Maréza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Maréza név ? Jó helyen jársz!
A Maréza: 6 betűből álló női név / lánynév
A Maréza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Maréza név magánhangzói: A, É,
A Maréza név mássalhangzói: M, R, Z,
A Maréza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Maréza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Maréza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Maréza névvel kapcsolatban. a Maréza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Maréza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Maréza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Maréza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Maréza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Maréza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Maréza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!