Margarét - A Margarét név jelentése, Margarét névnapjai, Margarét név becézése és más érdekességek:

● A Margarét név eredete: görög

● A Margarét név jelentése:

gyöngy ( A Margaréta újabb keletű rövidülése )

● A Margarét név becézése / Margarét becenevei:

Gréti, Grétus, Grétuka, Grétu, Margit, Margitka

● Margarét névnapja:

július 20.
● A Margarét név típusa: M betűs női név / lány név
● A Margarét név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Margarét névről? Görgess lejjebb!
A Margarét az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Margarét névről

● A Margarét név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Margarét név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Margarét névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Margarét név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Margarét név ? Jó helyen jársz!
A Margarét: 8 betűből álló női név / lány név
A Margarét név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Margarét név magánhangzói: A, É,
A Margarét név mássalhangzói: G, M, R, T,
A Margarét név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Margarét névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Margarét névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 344 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 216 női név / lány név és 120 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Margarét névvel kapcsolatban. a Margarét név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Margarét név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Margarét név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Margarét névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Margarét név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Margarét nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Margarét névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!