Magdaléna - A Magdaléna név jelentése, Magdaléna névnapjai, Magdaléna név becézése és más érdekességek:

● A Magdaléna név eredete: héber ( bibliai )

● A Magdaléna név jelentése:

torony, bástya, Magdala városából származó nő

● A Magdaléna név becézése / Magdaléna becenevei:

Léna, Lénus, Léni, Magdus, Magduska, Magdi, Magdika, Magdó

● Magdaléna névnapja:

május 25.július 17.július 22.
● A Magdaléna név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Magdaléna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Magdaléna névről? Görgess lejjebb!
A Magdaléna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Magdaléna névről

● A Magdaléna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Magdaléna név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Magdaléna névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Magdaléna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Magdaléna név ? Jó helyen jársz!
A Magdaléna: 9 betűből álló női név / lánynév
A Magdaléna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Magdaléna név magánhangzói: A, É,
A Magdaléna név mássalhangzói: D, G, L, M, N,
A Magdaléna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Magdaléna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Magdaléna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Magdaléna névvel kapcsolatban. a Magdaléna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Magdaléna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Magdaléna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Magdaléna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Magdaléna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Magdaléna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Magdaléna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!