Nanett - A Nanett név jelentése, Nanett névnapjai, Nanett név becézése és más érdekességek:

● A Nanett név eredete: héber

● A Nanett név jelentése:

kegyelem, könyörület ( Az Anna önállósult francia becézője. )

● A Nanett név becézése / Nanett becenevei:

Nani, Nanika, Nanuska, Netti, Netta, Nettus

● Nanett névnapja:

július 26.
● A Nanett név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nanett név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nanett névről? Görgess lejjebb!
A Nanett az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nanett névről

● A Nanett név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nanett név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Nanett névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Nanett név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nanett név ? Jó helyen jársz!
A Nanett: 6 betűből álló női név / lánynév
A Nanett név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nanett név magánhangzói: A, E,
A Nanett név mássalhangzói: N, T,
A Nanett név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Nanett névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nanett névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 205 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nanett névvel kapcsolatban. a Nanett név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nanett név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nanett név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nanett névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nanett név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nanett nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nanett névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!