Zinka - A Zinka név jelentése, Zinka névnapjai, Zinka név becézése és más érdekességek:

● A Zinka név eredete: latin - német

● A Zinka név jelentése:

rózsa, nemes, hajlandó ( Az Alfonzina / Rozina nevek önállósult becézője )

● A Zinka név becézése / Zinka becenevei:

Zinku, Zinkácska, Zinci, Zinca, Zincus, Zini, Zincsi

● Zinka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zinka név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zinka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zinka névről? Görgess lejjebb!
A Zinka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zinka névről

● A Zinka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zinka név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Zinka névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zinka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zinka név ? Jó helyen jársz!
A Zinka: 5 betűből álló női név / lány név
A Zinka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Zinka név magánhangzói: A, I,
A Zinka név mássalhangzói: K, N, Z,
A Zinka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Zinka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zinka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 58 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zinka névvel kapcsolatban. a Zinka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zinka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zinka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zinka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zinka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zinka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zinka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!