Zolna - A Zolna név jelentése, Zolna névnapjai, Zolna név becézése és más érdekességek:

● A Zolna név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● A Zolna név jelentése:

Vörösmarty Mihály irodalmi névalkotása

● A Zolna név becézése / Zolna becenevei:

Zolni, Zolnika, Zolncsáka, Olna, Olnusi, Olnuka, Olcsi

● Zolna névnapja:

június 23.október 17.
● A Zolna név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zolna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zolna névről? Görgess lejjebb!
A Zolna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zolna névről

● A Zolna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zolna név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Zolna névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Zolna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zolna név ? Jó helyen jársz!
A Zolna: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zolna név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zolna név magánhangzói: A, O,
A Zolna név mássalhangzói: L, N, Z,
A Zolna név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zolna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zolna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zolna névvel kapcsolatban. a Zolna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zolna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zolna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zolna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zolna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zolna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zolna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!