Zulejka - A Zulejka név jelentése, Zulejka névnapjai, Zulejka név becézése és más érdekességek:

● A Zulejka név eredete: arab

● A Zulejka név jelentése:

hercegnő, csábító

● A Zulejka név becézése / Zulejka becenevei:

Zuli, Zulka, Zulci, Zulejci, Zuzu, Zulika, Zulcsi

● Zulejka névnapja:

január 9.március 1.
● A Zulejka név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zulejka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zulejka névről? Görgess lejjebb!
A Zulejka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zulejka névről

● A Zulejka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zulejka név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Zulejka névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Zulejka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zulejka név ? Jó helyen jársz!
A Zulejka: 7 betűből álló női név / lány név
A Zulejka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Zulejka név magánhangzói: A, E, U,
A Zulejka név mássalhangzói: J, K, L, Z,
A Zulejka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Zulejka névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zulejka névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zulejka névvel kapcsolatban. a Zulejka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zulejka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zulejka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zulejka névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zulejka név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zulejka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zulejka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!