Rómeó - A Rómeó név jelentése, Rómeó névnapjai, Rómeó név becézése és más érdekességek:

● A Rómeó név eredete: latin - olasz

● A Rómeó név jelentése:

római, Római Birodalomból származó

● A Rómeó név becézése / Rómeó becenevei:

Romi, meó, Meus, Meóka, Romó, Romu, Roró

● Rómeó névnapja:

február 7.június 19.október 1.
● A Rómeó név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rómeó név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rómeó névről? Görgess lejjebb!
A Rómeó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rómeó névről

● A Rómeó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rómeó név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + Ó ( 6 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Rómeó névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Rómeó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rómeó név ? Jó helyen jársz!
A Rómeó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rómeó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Rómeó név magánhangzói: E, Ó,
A Rómeó név mássalhangzói: M, R,
A Rómeó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Rómeó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rómeó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rómeó névvel kapcsolatban. a Rómeó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rómeó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rómeó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rómeó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rómeó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rómeó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rómeó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!