Rokkó - A Rokkó név jelentése, Rokkó névnapjai, Rokkó név becézése és más érdekességek:

● A Rokkó név eredete: olasz - latin

● A Rokkó név jelentése:

kiáltó, üvöltő ( A Rókus név olasz formájából )

● A Rokkó név becézése / Rokkó becenevei:

Rokkóka, Roki, Róki, Roku, Kokó, Roksa, Róku

● Rokkó névnapja:

augusztus 16.
● A Rokkó név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rokkó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rokkó névről? Görgess lejjebb!
A Rokkó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rokkó névről

● A Rokkó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rokkó név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + K ( 2 ) + K ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Rokkó névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Rokkó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rokkó név ? Jó helyen jársz!
A Rokkó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rokkó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Rokkó név magánhangzói: O, Ó,
A Rokkó név mássalhangzói: K, R,
A Rokkó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Rokkó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rokkó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rokkó névvel kapcsolatban. a Rokkó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rokkó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rokkó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rokkó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rokkó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rokkó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rokkó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!