Renátusz - A Renátusz név jelentése, Renátusz névnapjai, Renátusz név becézése és más érdekességek:

● A Renátusz név eredete: latin

● A Renátusz név jelentése:

újjászületett

● A Renátusz név becézése / Renátusz becenevei:

Ren, Náti, Nátus, Nátuka, Tusz, Tuszi, Tuszka, Renke, Renó, Renus

● Renátusz névnapja:

szeptember 2.október 6.november 12.
● A Renátusz név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Renátusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Renátusz névről? Görgess lejjebb!
A Renátusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Renátusz névről

● A Renátusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Renátusz név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Renátusz névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Renátusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Renátusz név ? Jó helyen jársz!
A Renátusz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Renátusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Renátusz név magánhangzói: Á, E, U,
A Renátusz név mássalhangzói: SZ, N, R, T,
A Renátusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Renátusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Renátusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Renátusz névvel kapcsolatban. a Renátusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Renátusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Renátusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Renátusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Renátusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Renátusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Renátusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!