Rézmán - A Rézmán név jelentése, Rézmán névnapjai, Rézmán név becézése és más érdekességek:

● A Rézmán név eredete: görög

● A Rézmán név jelentése:

szeretet, óhajtott, szeretetreméltó ) ( Az Erazmus német eredetű , régi magyar alakváltozata )

● A Rézmán név becézése / Rézmán becenevei:

Rézmi, Rézu, Rézuka, Rézuska, Máni, Mánka, Ézi

● Rézmán névnapja:

június 2.
● A Rézmán név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rézmán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rézmán névről? Görgess lejjebb!
A Rézmán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rézmán névről

● A Rézmán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rézmán név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + É ( 5 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Rézmán névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Rézmán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rézmán név ? Jó helyen jársz!
A Rézmán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rézmán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Rézmán név magánhangzói: Á, É,
A Rézmán név mássalhangzói: M, N, R, Z,
A Rézmán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Rézmán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rézmán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rézmán névvel kapcsolatban. a Rézmán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rézmán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rézmán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rézmán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rézmán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rézmán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rézmán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!