Bacsó - A Bacsó név jelentése, Bacsó névnapjai, Bacsó név becézése és más érdekességek:

● A Bacsó név eredete: magyar

● A Bacsó név jelentése:

kis uraság (a Bács kicsinyítőképzős változata )

● A Bacsó név becézése / Bacsó becenevei:

Bacsi, Bacskó, Acsi, Acskó

● Bacsó névnapja:

január 10.június 10.november 12.december 5.június 30.
● A Bacsó név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bacsó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bacsó névről? Görgess lejjebb!
A Bacsó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bacsó névről

● A Bacsó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bacsó név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + Ó ( 6 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Bacsó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Bacsó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bacsó név ? Jó helyen jársz!
A Bacsó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bacsó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bacsó név magánhangzói: A, Ó,
A Bacsó név mássalhangzói: CS, B,
A Bacsó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bacsó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bacsó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bacsó névvel kapcsolatban. a Bacsó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bacsó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bacsó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bacsó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bacsó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bacsó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bacsó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!