Böngér - A Böngér név jelentése, Böngér névnapjai, Böngér név becézése és más érdekességek:

● A Böngér név eredete: kun - magyar

● A Böngér név jelentése:

A Böngér név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Böngér név becézése / Böngér becenevei:

Böngi, Böngus, Böngesz, Öngi

● Böngér névnapja:

május 12.szeptember 7.
● A Böngér név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Böngér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Böngér névről? Görgess lejjebb!
A Böngér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Böngér névről

● A Böngér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Böngér név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + Ö ( 2 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Böngér névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Böngér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Böngér név ? Jó helyen jársz!
A Böngér: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Böngér név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Böngér név magánhangzói: É, Ö,
A Böngér név mássalhangzói: B, G, N, R,
A Böngér név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Böngér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Böngér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Böngér névvel kapcsolatban. a Böngér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Böngér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Böngér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Böngér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Böngér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Böngér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Böngér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!