Bakta - A Bakta név jelentése, Bakta névnapjai, Bakta név becézése és más érdekességek:

● A Bakta név eredete: magyar

● A Bakta név jelentése:

A Bakta név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Bakta név becézése / Bakta becenevei:

Baki, Bakika, Akti, Akta

● Bakta névnapja:

március 29.október 7.
● A Bakta név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bakta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bakta névről? Görgess lejjebb!
A Bakta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bakta névről

● A Bakta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bakta név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 8 ( 8 )
A Bakta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Bakta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bakta név ? Jó helyen jársz!
A Bakta: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bakta név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bakta név magánhangzói: A,
A Bakta név mássalhangzói: B, K, T,
A Bakta név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bakta névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bakta névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bakta névvel kapcsolatban. a Bakta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bakta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bakta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bakta névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bakta név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bakta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bakta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!