Baksa - A Baksa név jelentése, Baksa névnapjai, Baksa név becézése és más érdekességek:

● A Baksa név eredete: szláv

● A Baksa név jelentése:

Isten

● A Baksa név becézése / Baksa becenevei:

Baksi, Baksika, Bakus, Aksa

● Baksa névnapja:

március 29.október 7.
● A Baksa név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Baksa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Baksa névről? Görgess lejjebb!
A Baksa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Baksa névről

● A Baksa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Baksa név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) = 7 ( 7 )
A Baksa névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Baksa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Baksa név ? Jó helyen jársz!
A Baksa: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Baksa név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Baksa név magánhangzói: A,
A Baksa név mássalhangzói: B, K, S,
A Baksa név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Baksa névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Baksa névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 302 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 125 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Baksa névvel kapcsolatban. a Baksa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Baksa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Baksa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Baksa névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Baksa név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Baksa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Baksa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!