Ézsaiás - Az Ézsaiás név jelentése, Ézsaiás névnapjai, Ézsaiás név becézése és más érdekességek:

● Az Ézsaiás név eredete: héber ( bibliai )

● Az Ézsaiás név jelentése:

Isten az üdvösség

● Az Ézsaiás név becézése / Ézsaiás becenevei:

Ézsi, Ézsa, Ézsuka, Zsaia, Zsiás

● Ézsaiás névnapja:

július 6.
● Az Ézsaiás név típusa: É betűs férfi név / fiúnév
● Az Ézsaiás név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ézsaiás névről? Görgess lejjebb!
Az Ézsaiás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ézsaiás névről

● Az Ézsaiás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ézsaiás név számmisztikai elemzése:
É ( 5 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ézsaiás névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ézsaiás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ézsaiás név ? Jó helyen jársz!
Az Ézsaiás: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ézsaiás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ézsaiás név magánhangzói: A, Á, É, I,
Az Ézsaiás név mássalhangzói: ZS, S,
Az Ézsaiás név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ézsaiás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ézsaiás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 25 db É betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 11 női név / lány név és 14 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
É betűs női nevek / lánynevek listája É betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ézsaiás névvel kapcsolatban. az Ézsaiás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ézsaiás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ézsaiás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ézsaiás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ézsaiás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ézsaiás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ézsaiás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!