Éhúd - Az Éhúd név jelentése, Éhúd névnapjai, Éhúd név becézése és más érdekességek:

● Az Éhúd név eredete: héber ( bibliai )

● Az Éhúd név jelentése:

Az Ótestamentum bírája ( Az Ehud névből )

● Az Éhúd név becézése / Éhúd becenevei:

Éhi, Éhus, Éhuska, Éhusz, Hudi, Hudus

● Éhúd névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Éhúd név típusa: É betűs férfi név / fiúnév
● Az Éhúd név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Éhúd névről? Görgess lejjebb!
Az Éhúd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Éhúd névről

● Az Éhúd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Éhúd név számmisztikai elemzése:
É ( 5 ) + H ( 8 ) + Ú ( 3 ) + D ( 4 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Éhúd névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Éhúd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Éhúd név ? Jó helyen jársz!
Az Éhúd: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Éhúd név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Éhúd név magánhangzói: É, Ú,
Az Éhúd név mássalhangzói: D, H,
Az Éhúd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Éhúd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Éhúd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 25 db É betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 11 női név / lány név és 14 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
É betűs női nevek / lánynevek listája É betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Éhúd névvel kapcsolatban. az Éhúd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Éhúd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Éhúd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Éhúd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Éhúd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Éhúd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Éhúd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!