Éder - Az Éder név jelentése, Éder névnapjai, Éder név becézése és más érdekességek:

● Az Éder név eredete: baszk - héber

● Az Éder név jelentése:

jóképű,nyájas,szövetséges

● Az Éder név becézése / Éder becenevei:

Édi, Éduka, Édu, Derkó, Derci, Derus

● Éder névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Éder név típusa: É betűs férfi név / fiúnév
● Az Éder név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Éder névről? Görgess lejjebb!
Az Éder az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Éder névről

● Az Éder név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Éder név számmisztikai elemzése:
É ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Éder névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Éder név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Éder név ? Jó helyen jársz!
Az Éder: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Éder név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Éder név magánhangzói: E, É,
Az Éder név mássalhangzói: D, R,
Az Éder név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Éder névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Éder névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 25 db É betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 11 női név / lány név és 14 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
É betűs női nevek / lánynevek listája É betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Éder névvel kapcsolatban. az Éder név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Éder név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Éder név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Éder névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Éder név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Éder nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Éder névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!