Ézer - Az Ézer név jelentése, Ézer névnapjai, Ézer név becézése és más érdekességek:

● Az Ézer név eredete: héber

● Az Ézer név jelentése:

segítő, segítségnyújtó, segítség

● Az Ézer név becézése / Ézer becenevei:

Ézi, Ézu, Ézike, É, zerke, Zerkó, Zerku

● Ézer névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ézer név típusa: É betűs férfi név / fiúnév
● Az Ézer név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ézer névről? Görgess lejjebb!
Az Ézer az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ézer névről

● Az Ézer név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ézer név számmisztikai elemzése:
É ( 5 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Ézer névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Ézer név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ézer név ? Jó helyen jársz!
Az Ézer: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ézer név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ézer név magánhangzói: E, É,
Az Ézer név mássalhangzói: R, Z,
Az Ézer név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ézer névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ézer névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 25 db É betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 11 női név / lány név és 14 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
É betűs női nevek / lánynevek listája É betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ézer névvel kapcsolatban. az Ézer név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ézer név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ézer név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ézer névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ézer név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ézer nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ézer névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!