Flórián - A Flórián név jelentése, Flórián névnapjai, Flórián név becézése és más érdekességek:

● A Flórián név eredete: latin

● A Flórián név jelentése:

virágos, virágzó

● A Flórián név becézése / Flórián becenevei:

Flóri, Rián, Rinka, Rincu, Fló, Flórika, Lóri,

● Flórián névnapja:

május 4.
● A Flórián név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Flórián név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Flórián névről? Görgess lejjebb!
A Flórián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Flórián névről

● A Flórián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Flórián név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Flórián névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Flórián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Flórián név ? Jó helyen jársz!
A Flórián: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Flórián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Flórián név magánhangzói: Á, I, Ó,
A Flórián név mássalhangzói: F, L, N, R,
A Flórián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Flórián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Flórián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Flórián névvel kapcsolatban. a Flórián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Flórián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Flórián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Flórián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Flórián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Flórián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Flórián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!