Fridolin - A Fridolin név jelentése, Fridolin névnapjai, Fridolin név becézése és más érdekességek:

● A Fridolin név eredete: germán

● A Fridolin név jelentése:

Isten oltalma alatt álló

● A Fridolin név becézése / Fridolin becenevei:

Fridi, Frido, Dolin, Lin, Linke, Lincus

● Fridolin névnapja:

március 6.
● A Fridolin név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Fridolin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fridolin névről? Görgess lejjebb!
A Fridolin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fridolin névről

● A Fridolin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fridolin név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Fridolin névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Fridolin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fridolin név ? Jó helyen jársz!
A Fridolin: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Fridolin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Fridolin név magánhangzói: I, O,
A Fridolin név mássalhangzói: D, F, L, N, R,
A Fridolin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Fridolin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Fridolin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fridolin névvel kapcsolatban. a Fridolin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fridolin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fridolin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fridolin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fridolin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fridolin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fridolin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!