Fábió - A Fábió név jelentése, Fábió névnapjai, Fábió név becézése és más érdekességek:

● A Fábió név eredete: olasz - latin

● A Fábió név jelentése:

babos, babtermesztő ( A Fábiusz név olasz formájából való )

● A Fábió név becézése / Fábió becenevei:

Fábi, Fábus, Ábi, Bió

● Fábió névnapja:

május 11.május 17.július 31.
● A Fábió név típusa: F betűs férfi név / fiúnév
● A Fábió név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fábió névről? Görgess lejjebb!
A Fábió az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fábió névről

● A Fábió név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fábió név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + Á ( 1 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Fábió névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Fábió név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fábió név ? Jó helyen jársz!
A Fábió: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Fábió név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Fábió név magánhangzói: Á, I, Ó,
A Fábió név mássalhangzói: B, F,
A Fábió név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Fábió névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Fábió névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fábió névvel kapcsolatban. a Fábió név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fábió név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fábió név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fábió névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fábió név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fábió nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fábió névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!