Levente - A Levente név jelentése, Levente névnapjai, Levente név becézése és más érdekességek:

● A Levente név eredete: magyar

● A Levente név jelentése:

levő, létező, levőcske, kis lény, vadász

● A Levente név becézése / Levente becenevei:

Levi, Levike, Vente, Ventus, Levkó, Levcsi

● Levente névnapja:

február 13.június 18.június 24.június 28.november 12.
● A Levente név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Levente név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Levente névről? Görgess lejjebb!
A Levente az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Levente névről

● A Levente név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Levente név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Levente névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Levente név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Levente név ? Jó helyen jársz!
A Levente: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Levente név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Levente név magánhangzói: E,
A Levente név mássalhangzói: L, N, T, V,
A Levente név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Levente névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Levente névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Levente névvel kapcsolatban. a Levente név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Levente név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Levente név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Levente névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Levente név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Levente nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Levente névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!