Levéd - A Levéd név jelentése, Levéd névnapjai, Levéd név becézése és más érdekességek:

● A Levéd név eredete: magyar

● A Levéd név jelentése:

levőcske, kis lény, nagy nép, oroszlán ( A Levedi név alakváltozata )

● A Levéd név becézése / Levéd becenevei:

Levi, Levus, Védi, Védus, Védu

● Levéd névnapja:

június 18.június 24.
● A Levéd név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Levéd név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Levéd névről? Görgess lejjebb!
A Levéd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Levéd névről

● A Levéd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Levéd név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Levéd névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Levéd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Levéd név ? Jó helyen jársz!
A Levéd: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Levéd név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Levéd név magánhangzói: E, É,
A Levéd név mássalhangzói: D, L, V,
A Levéd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Levéd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Levéd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Levéd névvel kapcsolatban. a Levéd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Levéd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Levéd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Levéd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Levéd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Levéd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Levéd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!