Leandró - A Leandró név jelentése, Leandró névnapjai, Leandró név becézése és más érdekességek:

● A Leandró név eredete: portugál - spanyol - latin

● A Leandró név jelentése:

oroszlán, oroszlánszerű

● A Leandró név becézése / Leandró becenevei:

leó, Leóka, Andró, Andrus, Andruska

● Leandró névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Leandró név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Leandró név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Leandró névről? Görgess lejjebb!
A Leandró az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Leandró névről

● A Leandró név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Leandró név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Leandró névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Leandró név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Leandró név ? Jó helyen jársz!
A Leandró: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Leandró név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Leandró név magánhangzói: A, E, Ó,
A Leandró név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Leandró név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Leandró névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Leandró névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 250 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Leandró névvel kapcsolatban. a Leandró név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Leandró név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Leandró név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Leandró névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Leandró név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Leandró nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Leandró névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!