Leonárdó - A Leonárdó név jelentése, Leonárdó névnapjai, Leonárdó név becézése és más érdekességek:

● A Leonárdó név eredete: germán - olasz

● A Leonárdó név jelentése:

erős, mint az oroszlán, merész ( A Leonárd olasz alakváltozata )

● A Leonárdó név becézése / Leonárdó becenevei:

Leonka, Leon, Nárdi, Nárdus, Nárdó, Leó, Leócska, Leóka, Leon

● Leonárdó névnapja:

november 6.november 26.
● A Leonárdó név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Leonárdó név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Leonárdó névről? Görgess lejjebb!
A Leonárdó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Leonárdó névről

● A Leonárdó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Leonárdó név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Leonárdó névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Leonárdó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Leonárdó név ? Jó helyen jársz!
A Leonárdó: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Leonárdó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Leonárdó név magánhangzói: Á, E, O, Ó,
A Leonárdó név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Leonárdó név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Leonárdó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Leonárdó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Leonárdó névvel kapcsolatban. a Leonárdó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Leonárdó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Leonárdó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Leonárdó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Leonárdó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Leonárdó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Leonárdó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!