Lemmi - A Lemmi név jelentése, Lemmi névnapjai, Lemmi név becézése és más érdekességek:

● A Lemmi név eredete: héber

● A Lemmi név jelentése:

Istennek szentelt ( A Lemmy névből )

● A Lemmi név becézése / Lemmi becenevei:

Lemmus, Lemmuka, Emmi, Lem, Lemu, Lemó

● Lemmi névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Lemmi név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lemmi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lemmi névről? Görgess lejjebb!
A Lemmi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lemmi névről

● A Lemmi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lemmi név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Lemmi névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Lemmi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lemmi név ? Jó helyen jársz!
A Lemmi: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lemmi név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Lemmi név magánhangzói: E, I,
A Lemmi név mássalhangzói: L, M,
A Lemmi név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Lemmi névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lemmi névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lemmi névvel kapcsolatban. a Lemmi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lemmi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lemmi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lemmi névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lemmi név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lemmi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lemmi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!