Mattenai - A Mattenai név jelentése, Mattenai névnapjai, Mattenai név becézése és más érdekességek:

● A Mattenai név eredete: héber ( bibliai )

● A Mattenai név jelentése:

Isten ajándéka

● A Mattenai név becézése / Mattenai becenevei:

Mati, Matika, Matten, Matenka, Tenu, Tenci

● Mattenai névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Mattenai név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Mattenai név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mattenai névről? Görgess lejjebb!
A Mattenai az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mattenai névről

● A Mattenai név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mattenai név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + I ( 9 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Mattenai névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Mattenai név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mattenai név ? Jó helyen jársz!
A Mattenai: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Mattenai név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Mattenai név magánhangzói: A, E, I,
A Mattenai név mássalhangzói: M, N, T,
A Mattenai név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Mattenai névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Mattenai névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mattenai névvel kapcsolatban. a Mattenai név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mattenai név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mattenai név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mattenai névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mattenai név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mattenai nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mattenai névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!