Magnus - A Magnus név jelentése, Magnus névnapjai, Magnus név becézése és más érdekességek:

● A Magnus név eredete: latin - skandináv

● A Magnus név jelentése:

a nagy, a hatalmas

● A Magnus név becézése / Magnus becenevei:

Magnu, Magni, Magnuska, Nusi

● Magnus névnapja:

szeptember 6.
● A Magnus név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Magnus név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Magnus névről? Görgess lejjebb!
A Magnus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Magnus névről

● A Magnus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Magnus név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Magnus névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Magnus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Magnus név ? Jó helyen jársz!
A Magnus: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Magnus név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Magnus név magánhangzói: A, U,
A Magnus név mássalhangzói: G, M, N, S,
A Magnus név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Magnus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Magnus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 358 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 225 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Magnus névvel kapcsolatban. a Magnus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Magnus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Magnus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Magnus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Magnus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Magnus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Magnus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!