Makabeus - A Makabeus név jelentése, Makabeus névnapjai, Makabeus név becézése és más érdekességek:

● A Makabeus név eredete: latin - héber ( bibliai )

● A Makabeus név jelentése:

kalapácsoló, kalapácsos

● A Makabeus név becézése / Makabeus becenevei:

Maki, Makus, Makó, Makuka, Kabi, Kabó

● Makabeus névnapja:

augusztus 1.
● A Makabeus név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Makabeus név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Makabeus névről? Görgess lejjebb!
A Makabeus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Makabeus névről

● A Makabeus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Makabeus név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Makabeus névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Makabeus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Makabeus név ? Jó helyen jársz!
A Makabeus: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Makabeus név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Makabeus név magánhangzói: A, E, U,
A Makabeus név mássalhangzói: B, K, M, S,
A Makabeus név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Makabeus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Makabeus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Makabeus névvel kapcsolatban. a Makabeus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Makabeus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Makabeus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Makabeus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Makabeus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Makabeus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Makabeus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!