Magnusz - A Magnusz név jelentése, Magnusz névnapjai, Magnusz név becézése és más érdekességek:

● A Magnusz név eredete: latin

● A Magnusz név jelentése:

nagy, nagy növésű, magas termetű.

● A Magnusz név becézése / Magnusz becenevei:

Magnó, Magnuka, Magni, Nuszka, Nuszi

● Magnusz névnapja:

szeptember 6.
● A Magnusz név típusa: M betűs férfi név / fiúnév
● A Magnusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Magnusz névről? Görgess lejjebb!
A Magnusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Magnusz névről

● A Magnusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Magnusz név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Magnusz névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Magnusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Magnusz név ? Jó helyen jársz!
A Magnusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Magnusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Magnusz név magánhangzói: A, U,
A Magnusz név mássalhangzói: SZ, G, M, N,
A Magnusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Magnusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Magnusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Magnusz névvel kapcsolatban. a Magnusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Magnusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Magnusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Magnusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Magnusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Magnusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Magnusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!