Regő - A Regő név jelentése, Regő névnapjai, Regő név becézése és más érdekességek:

● A Regő név eredete: magyar

● A Regő név jelentése:

A Regő név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Regő név becézése / Regő becenevei:

Regőke, Reg, Regus, Egő, Egőke, Gő, Egi

● Regő névnapja:

június 5.augusztus 2.
● A Regő név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Regő név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Regő névről? Görgess lejjebb!
A Regő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Regő névről

● A Regő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Regő név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Ő ( 7 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Regő névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Regő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Regő név ? Jó helyen jársz!
A Regő: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Regő név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Regő név magánhangzói: E, Ő,
A Regő név mássalhangzói: G, R,
A Regő név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Regő névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Regő névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Regő névvel kapcsolatban. a Regő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Regő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Regő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Regő névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Regő név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Regő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Regő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!