Regős - A Regős név jelentése, Regős névnapjai, Regős név becézése és más érdekességek:

● A Regős név eredete: magyar

● A Regős név jelentése:

regös, középkori énekmondó ( A Regös név alakváltozata )

● A Regős név becézése / Regős becenevei:

Regőke, Regőske, Regő, Egő, Gő

● Regős névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Regős név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Regős név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Regős névről? Görgess lejjebb!
A Regős az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Regős névről

● A Regős név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Regős név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Ő ( 7 ) + S ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Regős névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Regős név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Regős név ? Jó helyen jársz!
A Regős: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Regős név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Regős név magánhangzói: E, Ő,
A Regős név mássalhangzói: G, R, S,
A Regős név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Regős névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Regős névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 212 db R betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 100 női név / lány név és 105 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Regős névvel kapcsolatban. a Regős név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Regős név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Regős név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Regős névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Regős név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Regős nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Regős névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!