Rezső - A Rezső név jelentése, Rezső névnapjai, Rezső név becézése és más érdekességek:

● A Rezső név eredete: magyar

● A Rezső név jelentése:

dicsőség, hírhedt farkas ( a Rudolf név magyarosítása )

● A Rezső név becézése / Rezső becenevei:

Rezsi, Rezsőke, Rezske, Rezsu

● Rezső névnapja:

április 17.október 12.október 17.november 7.
● A Rezső név típusa: R betűs férfi név / fiúnév
● A Rezső név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rezső névről? Görgess lejjebb!
A Rezső az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rezső névről

● A Rezső név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rezső név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Ő ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Rezső névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Rezső név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rezső név ? Jó helyen jársz!
A Rezső: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Rezső név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Rezső név magánhangzói: E, Ő,
A Rezső név mássalhangzói: ZS, R,
A Rezső név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Rezső névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Rezső névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rezső névvel kapcsolatban. a Rezső név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rezső név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rezső név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rezső névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rezső név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rezső nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rezső névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!