Aglent - Az Aglent név jelentése, Aglent névnapjai, Aglent név becézése és más érdekességek:

● Az Aglent név eredete: magyar

● Az Aglent név jelentése:

szűzies,tiszta,szemérmes ( Az Ágnes középkori német változatából származik )

● Az Aglent név becézése / Aglent becenevei:

Agika, Agica, Agi, Lenti, Lentike

● Aglent névnapja:

január 21.január 28.március 6.június 8.november 16.
● Az Aglent név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Aglent név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Aglent névről? Görgess lejjebb!
Az Aglent az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Aglent névről

● Az Aglent név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Aglent név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + G ( 7 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Aglent névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Aglent név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Aglent név ? Jó helyen jársz!
Az Aglent: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Aglent név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Aglent név magánhangzói: A, E,
Az Aglent név mássalhangzói: G, L, N, T,
Az Aglent név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Aglent névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Aglent névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Aglent névvel kapcsolatban. az Aglent név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Aglent név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Aglent név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Aglent névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Aglent név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Aglent nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Aglent névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!