Anélia - Az Anélia név jelentése, Anélia névnapjai, Anélia név becézése és más érdekességek:

● Az Anélia név eredete: finn - latin

● Az Anélia név jelentése:

kegyelem, könyörület ( Anneli névnek a latinos továbbképzése )

● Az Anélia név becézése / Anélia becenevei:

Néli, Nélike, Anéli, Anika

● Anélia névnapja:

július 26.
● Az Anélia név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Anélia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Anélia névről? Görgess lejjebb!
Az Anélia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Anélia névről

● Az Anélia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Anélia név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
Az Anélia névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Anélia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Anélia név ? Jó helyen jársz!
Az Anélia: 6 betűből álló női név / lány név
Az Anélia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Anélia név magánhangzói: A, É, I,
Az Anélia név mássalhangzói: L, N,
Az Anélia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Anélia névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Anélia névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Anélia névvel kapcsolatban. az Anélia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Anélia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Anélia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Anélia névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Anélia név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Anélia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Anélia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!