Bartos - A Bartos név jelentése, Bartos névnapjai, Bartos név becézése és más érdekességek:

● A Bartos név eredete: arámi - görög ( bibliai )

● A Bartos név jelentése:

Ptolemaiosz fia ( A Bertalan régi magyar Bartalom formájából. )

● A Bartos név becézése / Bartos becenevei:

Barti, Bartus, Bartika, Arti

● Bartos névnapja:

augusztus 24.
● A Bartos név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bartos név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bartos névről? Görgess lejjebb!
A Bartos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bartos névről

● A Bartos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bartos név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Bartos névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Bartos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bartos név ? Jó helyen jársz!
A Bartos: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bartos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bartos név magánhangzói: A, O,
A Bartos név mássalhangzói: B, R, S, T,
A Bartos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bartos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bartos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bartos névvel kapcsolatban. a Bartos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bartos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bartos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bartos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bartos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bartos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bartos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!