Csobánka - A Csobánka név jelentése, Csobánka névnapjai, Csobánka név becézése és más érdekességek:

● A Csobánka név eredete: török - magyar

● A Csobánka név jelentése:

pásztorlány

● A Csobánka név becézése / Csobánka becenevei:

Csobi, Csobika, Bánka, Bánki

● Csobánka névnapja:

augusztus 6.
● A Csobánka név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csobánka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csobánka névről? Görgess lejjebb!
A Csobánka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csobánka névről

● A Csobánka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csobánka név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Csobánka névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Csobánka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csobánka név ? Jó helyen jársz!
A Csobánka: 8 betűből álló női név / lánynév
A Csobánka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Csobánka név magánhangzói: A, Á, O,
A Csobánka név mássalhangzói: CS, B, K, N,
A Csobánka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Csobánka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csobánka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csobánka névvel kapcsolatban. a Csobánka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csobánka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csobánka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csobánka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csobánka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csobánka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csobánka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!