Kelvin - A Kelvin név jelentése, Kelvin névnapjai, Kelvin név becézése és más érdekességek:

● A Kelvin név eredete: angol

● A Kelvin név jelentése:

hajó pártfogója, keskeny folyó vidékéről származó

● A Kelvin név becézése / Kelvin becenevei:

Kelvi, Kelvinke, Elvin, Vini, Vinke

● Kelvin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kelvin név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kelvin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kelvin névről? Görgess lejjebb!
A Kelvin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kelvin névről

● A Kelvin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kelvin név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Kelvin névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Kelvin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kelvin név ? Jó helyen jársz!
A Kelvin: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kelvin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kelvin név magánhangzói: E, I,
A Kelvin név mássalhangzói: K, L, N, V,
A Kelvin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kelvin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kelvin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kelvin névvel kapcsolatban. a Kelvin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kelvin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kelvin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kelvin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kelvin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kelvin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kelvin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!