Kevin - A Kevin név jelentése, Kevin névnapjai, Kevin név becézése és más érdekességek:

● A Kevin név eredete: ír - angol

● A Kevin név jelentése:

kedves, szíves, nemes, szelíd, finom.

● A Kevin név becézése / Kevin becenevei:

Kevi, Kevus, Kevuska, Evi, Evin, Evó

● Kevin névnapja:

június 3.
● A Kevin név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kevin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kevin névről? Görgess lejjebb!
A Kevin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kevin névről

● A Kevin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kevin név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Kevin névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Kevin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kevin név ? Jó helyen jársz!
A Kevin: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kevin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kevin név magánhangzói: E, I,
A Kevin név mássalhangzói: K, N, V,
A Kevin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kevin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kevin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 276 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kevin névvel kapcsolatban. a Kevin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kevin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kevin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kevin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kevin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kevin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kevin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!