Kelén - A Kelén név jelentése, Kelén névnapjai, Kelén név becézése és más érdekességek:

● A Kelén név eredete: latin

● A Kelén név jelentése:

jámbor, szelíd, kegyes, jóságos ( A Kelemen rövidülésének alakváltozata. )

● A Kelén név becézése / Kelén becenevei:

Keli, Kelen, Kelus, Kelénke, Elén, Elu

● Kelén névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kelén név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kelén név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kelén névről? Görgess lejjebb!
A Kelén az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kelén névről

● A Kelén név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kelén név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Kelén névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Kelén név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kelén név ? Jó helyen jársz!
A Kelén: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kelén név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Kelén név magánhangzói: E, É,
A Kelén név mássalhangzói: K, L, N,
A Kelén név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kelén névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kelén névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 273 db K betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 141 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kelén névvel kapcsolatban. a Kelén név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kelén név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kelén név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kelén névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kelén név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kelén nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kelén névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!