Kerubin - A Kerubin név jelentése, Kerubin névnapjai, Kerubin név becézése és más érdekességek:

● A Kerubin név eredete: héber

● A Kerubin név jelentése:

áldás, áldott, angyal

● A Kerubin név becézése / Kerubin becenevei:

Keru, Keruka, Kerubka, Rubi, Rubin

● Kerubin névnapja:

június 4.augusztus 4.
● A Kerubin név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kerubin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kerubin névről? Görgess lejjebb!
A Kerubin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kerubin névről

● A Kerubin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kerubin név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Kerubin névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kerubin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kerubin név ? Jó helyen jársz!
A Kerubin: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kerubin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kerubin név magánhangzói: E, I, U,
A Kerubin név mássalhangzói: B, K, N, R,
A Kerubin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kerubin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kerubin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kerubin névvel kapcsolatban. a Kerubin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kerubin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kerubin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kerubin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kerubin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kerubin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kerubin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!